Coördinatie in Guinee

Alice Scholing: Initiatiefneemster van het project. Vanaf mijn 8e levensjaar wil ik al graag werken in Afrika. Door de ontmoeting met Mangue is dit Guinee geworden. Mijn ervaring als moeder, secretaresse, office manager, poppenspeelster, hondentrimster, tandartsassistente, helpen mij om in onze projectdorpen te werken. Een levenswens is in vervulling gegaan toen ik een sponsor vond om hier fulltime mee aan de slag te gaan!

Het bestuur in Nederland bestaat uit 2 personen

Aty van Nes (penningmeester): Vanaf 2006 betrokken bij Milly Mamoudou en reeds vijf maal in Guinee geweest. Naast werken in verschillende soorten onderwijs en een studie orthopedagogiek, reeds lang belangstelling voor ontwikkelingssamenwerking. O.a. door als vrijwilliger te werken in de Wereldwinkel en al meer dan tien jaar ervaring in het werken met vluchtelingen. Na mijn pensionering is al dat vrijwilligerswerk levensvullend geworden.

Jos Grootveld (voorzitter): Mijn eerste kennismaking met de stichting was tijdens een bezoek aan Guinee in 2008. In de loop der jaren is het contact gebleven en sterker geworden. Via mijn werkgever was het mogelijk om materiaal te leveren voor de ICT-poot.
In januari 2017 ben ik door Aty en Alice gevraagd om het bestuur te versterken. Mijn doel is om de komende tijd samen met de andere bestuursleden de stichting vanuit Nederland te ondersteunen en toekomstbestendig te maken.