13-10-2014 De kracht achter Stichting Milly Mamoudou: Alice Scholing

Alice Scholing

De kracht achter Stichting Milly Mamoudou.

Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken om jullie voor te stellen aan de kracht achter Stichting Milly Mamoudou, Alice Scholing.

Alice zet zich al jaren lang in voor de stichting en daarmee de mensen in Coyah, Guinee, die de hulp zo hard nodig hebben. Zoals Alice het zelf zegt: ‘Ik ben hiervoor geboren’.

Zij is degene die het grootste gedeelte van het jaar in Guinee zit en zorgt dat alles daar op rolletjes loopt. Zij is degene die ervoor zorgt dat onze financiële en materiële steun juist benut wordt en daarnaast de groei van de stichting en haar projecten zeer positief beïnvloed.

19 oktober vertrekt Alice, ondanks de ebola, toch naar Guinee. Zij wil de stichting succesvol maken en houden. Ze deinst niet terug, ze bereid zich goed voor en gaat ervoor!

Dat is de instelling die we op dit moment nodig hebben, want helaas hebben we heel wat stappen terug moeten doen door deze rottige ziekte. Een klap in ons gezicht, maar vooral een klap in het gezicht van de gemotiveerde mensen in Guinee.

Alice, bedankt! We zijn ontzettend trots op jouw werk in Coyah!

Wil jij de stichting ook helpen? Om het werk van de stichting in Guinee in leven te houden, hebben we maandelijks €1250 nodig.

Wij zoeken 125 mensen die maandelijks €10 willen bijdragen (of 250 mensen €5 etc.). Natuurlijk zijn we ook dol blij met eenmalige bijdragen. Zet je in en steun Stichting Milly Mamoudou!

Bedankt!

Groet Priscilla

Iban nr NL33TRIO 02124997969 t.a.v. Stichting Milly Mamoudou