28-8-'14 Hoop en nieuw leven

kuikentjes (Small)
Het project Milly Mamoudou begon in 2004 in Guinee. Een ONG waarin een optiek, kinderprogramma, biologische landbouw, oplaadpunt voor mobieltjes en een multifunctioneel Park. Op dit Park, Milly Mamoudou, kun je logeren, vergaderen, relaxen en zwemmen in het natuurlijk zwembad. Er werken 22 werknemers (met hun achterban 150-200 personen), die op weg zijn naar zelfstandigheid en zelfredzaamheid.
Vanaf januari 2014 kon het project op « eigen benen » staan. Hoera, een mijlpaal !!!
En toen kwam EBOLA : geen gasten,annuleringen uit het buitenland…….. geen droog brood te verdienen, de mensen zijn bang.

Dit moet stoppen, wat kunnen wij doen? We hebben contact met de WHO in Conakry en de gemeente Coyah. Op het park en bij het kinderprogramma staan emmers met chloorwater.
We willen in de ruimte van het kinderprogramma voorlichting geven aan de mensen uit het dorp (150.000 inwoners). Daar hebben we materiaal voor nodig: emmers, zeep, chloor,flyers en er zijn kosten voor transport.

Help ons aub om EBOLA onder de knie te krijgen. Zo kan de economie weer op gang komen en het project waar we al jaren aan werken overleven.
Geef op Triodosbank : rekening nummer NL33TRIO 0212499769 t.n.v. Stichting Milly Mamoudou.
Zij/wij zijn dankbaar voor elke ondersteuning die er komt…. Dank U wel.